5 Restauranger du måste prova när du besöker London

Att ge sig iväg på en resa till en storstad utan att först ha kollat upp vilka restauranger man måste besöka är ett misstag du aldrig får göra. Vad är värre än att i ett hungrigt stadium springa upp och ner för gator och leta restaurang för att sedan hamna på ett sjaskigt hak? Här kan du läsa om några tips som du inte får missa när du är i London. Det otroligt många pärlor att upptäcka och du kommer uppleva smaker från hela världen. Njut av en enkel och klassisk fish & chips likaväl som en exklusiv och nytänkande smakupplevelse du aldrig tidigare varit med om. Avsluta med en god glass från Ben & Jerrys som för övrigt lanserat sina nya veganglassar!

Nobu

Ett givet alternativ för dig som gillar riktigt bra japansk mat. Du har säkert hört talas om restaurangen tidigare, det är nämligen en exklusiv kedja som drivs av den japanske kocken Nobu Matsuhisa. Du kan hitta den i mängder av städer runt om i världen och denna i London har tilldelats en stjärna i Guide Michelin. Med stor sannolikhet kommer du stöta på en och annan kändis samtidigt som du mumsar i dig sashimi, sushi eller en varmrätt med influenser från hela världen.

Fish!

En finare fiskrestaurang i Borough Market. Här kan du njuta av riktigt bra fish & chips vilket är ett måste när du besöker London. Du kan antingen beställa i take away-luckan eller slå dig ner i den vackert inredda restaurangen.

Meat Market

I Covent Garden hittar du denna restaurang som serverar utsökta hamburgare. Det har blivit en riktig hajp kring detta ställe, särskilt bland just hamburger-fantaster. Detta förstår vi till fullo då allt smakar perfektion. Inredningen är inspirerat av en modern amerikansk diner, där man satt dit långbord i stället för bås.

Barrafina

Är du en tapasälskare ska du besöka någon av Barrafinas tre restauranger i London. Här har man hämtat smakinspiration från Barcelona och du kan välja bland mängder av roliga och spännande tapasrätter.

The Wolseley

Kanske är det en riktigt lyxig frukost som hägrar? Då ska du helt klart göra ett besök till The Wolseley under ditt besök. Den ligger i närheten av Picadilly Circus och är något för den riktige finsmakaren. Självklart kan du även njuta av lunch eller middag här, men det är just frukosten som blivit otroligt populär. Du blir då serverad te ur silverkannor och beställ en äkta Full English Breakfas