Ett besök på Punk Royale

Ett minst sagt annorlunda restaurang med ett roligt koncept säger lite om Punk Royale restaurangen i Stockholm. Gillar du mat precis som jag med en rolig upplevelse är detta ställe något som bör besökas. Jag fick många positiva intryck och en av de bästa restaurangerna jag besökt.

Koncept

Punk Royale är extremt annorlunda fast på ett häftigt sätt men väldigt litet och aningens trångt. När jag väl kom dit spelades det musik i full volym vilket inte brukar existera på en restaurang. Musiken som spelades var allt från Venga Boys, Roxette till riktig hard core. Emellanåt fylldes restaurangen av rök från rökmaskin vilket gav det hela en känsla av ett disco. Stämningen var på topp bland gästerna och mer livat blev det ju längre kvällen gick, en minst sagt häftig restaurangupplevelse.

Maten

Jag förväntade mig någon typ av en meny att välja ifrån men icke. De frågade mig helt enkelt bara om jag var redo att köra igång, och så blev det. Jag hade ingen aning om vad jag skulle bli serverad men det återstod att se. In kommer det ett en kock och steker till en omelett vilket var extremt gott. Det trillade in rätter från höger och vänster och allt var riktigt gott, för att inte glömma efterrätten.

Det kan låta som att Pink Royale är lite “oseriös” vilket det inte är. Maten är av hög kvalitet och det bjuds på flera olika rätter. Anklever, blodplättar, hummer bara för att nämna några lyxiga rätter som du kan förvänta dig. I väntan på maten kan du roa dig med att bygga med klossar som finns på bordet, ännu än rolig och annorlunda sak på en restaurang.Personalen och kockarna var trevliga och agerade på ett proffsigt sätt. Restaurangens koncept och maten är det allra bästa. Under kvällen visste jag inte vad jag skulle förvänta mig och klart var jag lite nervös för det också. Någon gäst blev tydligen matad av en kock och någon annan hade blivit tatuerad, så detta blev en kväll fylld av skratt och tårar jag sent kommer att glömma. Jag tänker absolut gå dit igen för det var det roligaste jag varit med om på en restaurang- rekommenderas starkt!